Skjern-direktør er rystet: - Nu må sæsonen være slut

Carsten Thygesen har allerede taget de langsigtede briller på for at få Skjern Håndbold bedst muligt gennem coronakrisen.

Bliver håndboldsæsonen i Danmark spillet færdig?

I Skjern Håndbold tror direktør Carsten Thygesen ikke længere på det, efter statsminister Mette Frederiksen mandag forlængede forbuddet mod større forsamlinger frem til og med august på grund af coronavirus.

- Pilen peger på, at sæsonen er ovre. Det må blive konklusionen på det her. Jeg er mentalt indstillet på, at den her sæson er slut, siger Thygesen til TV 2 SPORT.

- Jeg er lidt rystet faktisk. Det handler selvfølgelig om ting, der er meget vigtigere end sport, men når jeg tænker på det sportslige, ser det uoverskueligt ud.

Senest den 20. april bliver det besluttet i Udvalget for Professionel Håndbold, hvad der skal ske med den nuværende sæson.

I herreligaen mangler to grundspilskampe før slutspillet, mens de fleste hold i dameligaen mangler tre kampe i grundspillet.

Tema

Coronavirus

- Flere spørgsmål end svar

Selvom Skjern-direktøren er indstillet på, at det er næste sæson, der gælder, er det stadig ikke en let opgave at gribe an.

Mandagens nye påbud fra statsministeren gav nemlig ikke just i ro i maven hos en topleder i dansk håndbold, for ingen ved, hvordan virkeligheden ser ud, når den nye sæson begynder i slutningen af august.

- Der kom flere spørgsmål end svar i aften (mandag, red.), så vi må tage beslutninger uden at kende til fremtiden. Vi skal sælge sponsorater og sæsonkort uden at vide, hvordan det ser ud. Uvisheden er det mest stressende i det her.

- Nu skal alle kreative tanker og ideer gå på næste sæson og på de langsigtede planer for, hvordan vi som klub kommer bedst igennem den her krise, siger Carsten Thygesen.

Skjern Håndbold er nummer fem i herreligaen, der toppes af Aalborg.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.