Tyvetogt i svigermors bil

En 39-årig tyv har formentlig endnu flere sommerhusindbrud på samvittigheden, end han har fået dom for. Svigemors bil fyldt med tyvekoster.

Onsdag fik en 39-årig tyv fra Bedsted i Thy en straksdom på tre måneders fængsel for to indbrud i sommerhuse. Efter dommen blev han løsladt til senere afsoning. Siden har politiet fundet ud af, at han formentlig har lavet 5-6 indbrud mere, så nu bliver den 39-årige tyv slæbt i retten igen.

Den 39-årige er en gammel kending af politiet. De mange indbrud er begået på Altonavej i sommerhusområdet mellem Vinderup og Struer. Det var en sommerhusejer, der i første omgang ledte politiet på sporet af den 39-årige tyv.

Svigermors bil

Efter et indbrud natten til onsdag fulgte sommerhusejeren efter tyven. Da tyven efterlod bilen på en blind vej spærrede sommerhusejeren vejen og tyven stak.

I bilen fandt politiet fladskærme, hvidevarer og musikudstyr fra sommerhusene. Og da politiet tjekkede registreringen på bilen fandt de ud af, at den tilhørte en kvinde, der er svigermor til den 39-årige. Lidt senere på morgen blev han anholdt på Banegården i Vinderup.

Alle tyvekosterne fra de mange indbrud er endnu ikke fundet, og i følge politiet kan der godt dukke flere indbrud op, når folk først får tjekket deres sommerhuse.

Den 39-årige tyv fra Bedsted risikerer nu en længere fængselsstraf end de tre måneder han fik i første omgang.