Tre voldssager for retten

Lørdag kommer tre mænd i grundlovsforhør ved Retten i Viborg, sigtet for vold og røveri i tre forskellige sager.

En 21-årig mand fra Hurup truede tidligt fredag morgen en 49-årig mand med en kniv. Den 49-årige endte med at udlevere kontanter, kreditkort og mobiltelefon. Men det var ikke nok for den 21-årige. Han truede sig til at køre med i den 49-åriges Opel Kadett, og senere overtog den 21-årige bilen efter flere trusler.

Den 21-årige blev anholdt fredag eftermidag. Han er tilknyttet et pædagogisk behandlingssted på Thisted-egnen.

Ved Seven Eleven i Lemvig uddelte en 32-årig mand et spark og tre slag til en bekendt. Det skete omkring klokken 21 fredag aften. Den 32-årige er kendt af politiet og kun lige prøveløsladt efter en voldsdom. Det er det der gør at han straks stilles for en dommer, selvom volden ikke er af særlig omfattende karakter, fortæller sagsleder Jens Claumarch, Midt- og Vestjyllands Politi.

Også i Holstebro bød fredag på en voldsepisode, der ender med grundlovsforhør. Her slog en 26-årig mand to gange med omkring en times mellemrum en anden mand.

Den 26-årige er netop blevet løsladt efter at have afsonet en dom for vold. Derfor ender hans mindre voldsforseelse også med grundlovsforhør og hurtig sagsbehandling.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.