Politi: Sommerhusejere skal anmelde usædvanlige indbrud

Mystikken i et sommerhus i Klitmøller, forbløffer lokalpolitiet i Thisted, der ikke kan gøre meget ved det, når det ikke er anmeldt.

Sommerhus Kondom
Foto/Grafik: Privat / Esben Kock Jensen, TV MIDTVEST

- Det har jeg aldrig set før. 

Sådan lød det fra Niels Kristensen, der er politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted, da TV MIDTVEST fortalte ham om Karen Novak Knudsens mystiske sommerhusoplevelse.

Af gode grunde har politiet ikke hørt om sagen - for sommerhusejeren har ikke valgt at anmelde de ubudne gæster, der blandt andet har efterladt kondomer.

- Hvis de nu havde stjålet og splittet det hele ad, havde jeg nok lavet en politianmeldelse, har Karen Novak Knudsen tidligere sagt til TV MIDTVEST.

Selvom hun ikke har valgt at anmelde det, lyder der alligevel en klar anbefaling fra lokalpolitiet.

- Det vil vi gerne vide, det kan være, der er en sammenhæng med noget andet, siger politikommisæren. 

Ring altid til politiet 

Politiet slår fast, at det er en usædvanlig hændelse i Karen Novak Knudsens sommerhus. 

Hun har haft besøg af en eller flere ubudne gæster i hendes sommerhus i Klitmøller. Og det har ikke gået stille for sig på det besøg. 

Hun har både fundet kondomer i sofaen, nye håndklæder, der ikke tilhøre hende, og af lidt mere alvorlig karakter har en anvendt brændeovn givet brandskader i gulvet.

Sommerhusejere, der ligeledes har oplevet ubudne gæster, bør ringe til politiet.

- Hvis man ikke anmelder det, kan der kommet et mørketal, så som minimum, vil vi gerne vide det, så vi kan registrere det, siger Niels Kristensen. 

- Så kan vi sammen med anmelderen finde ud af, hvad det er for en slags anmeldelse, uddyber han. 

TV MIDTVEST har mandag været i kontakt Karen Novak Knudsen. Hun fortæller, at hun nu vil overveje at anmelde de ubudne gæster til politiet.

1:37
Et sommerhus i Klitmøller har haft ubudent besøg tre gange. Sommerhusejer Karen Novak Knudsen kan se flere tydelige beviser på, at der har været ubudne gæster i hendes sommerhus. Og det er ikke behageligt, synes hun.
Foto: Jesper Mortensen, TV MIDTVEST