Knivoverfald på asylcenter: Mand fik punkteret lunge

Et skænderi mellem to asylansøgere fra asylcenteret i Thisted endte torsdag i et knivoverfald. Den ene mand er indlagt med en punkteret lunge.

To ukrainske asylansøgere, der er bosat på nødasylcenteret Simons Bakke i Thisted, kom torsdag formiddag op at diskutere. Den ene, en 42-årig mand, fandt en kniv frem, som han stak en 33-årige mand med. Manden blev stukket både i arm og ryg. I første omgang blev der meldt om overfladiske skader, men Politiet i Thisted fortæller fredag morgen, at den 33-årige mand har punkteret en lunge.

- Vi kender ikke årsagen til knivoverfaldet, men det er formentlig en uenige mellem de to, som gør, at den ene så har en meget kort lunte, lyder det fra Jørgen Jensen, der politikommissær ved Thisted Politi.

 

De to asylansøgere var begge formodentlig berusede.

Den 33-årige mand er indlagt på Thy-Morssygehuse i Thisted og er udenfor livsfare. Den 42-årige mand, der førte kniven er ved grundlovsforhør i dag blevet fængslet frem til den 30. juni.

 

Gerningsvåbnet blev fundet mellem nogle skraldespande i teltlejren. Ifølge politiet, har hverken personalet eller de andre asylansøgere været i fare i forbindelse med knivstikkeriet. 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.