Google skal give virksomheder i Thy succes

Thy Erhvervsforum tilbyder små og mellemstore virksomheder et gratis træningsforløb i at få "Succes online".

Google skal sætte fuld gang i Thys vækst, eksport og jobskabelse. Det skriver Limfjord Update.

- I Danmark taler vi om yderområder, hvor vækst har svære vilkår, men på internettet er "Udkantsdanmark" ikke eksisterende. Her kan man som virksomhed skabe vækst uanset om man geografisk er placeret i en metropol eller på en øde ø, siger Jesper Eiby Christoffersen, der er ansvarlig for små og mellemstore virksomheder hos Google Danmark, i følge Limfjord Update.

- Enhver virksomhed kan - ligegyldigt hvor lille og nichepræget den er - være global fra dag et. Det handler bare om, at de danske virksomheder skal have øjnene op for det enorme uudnyttede forretningspotentiale, som internettet rummer, siger Jesper Eiby Christoffersen til Limfjord Update.

Skal trodse geografiske begrænsninger

"Succes online" er et træningsinitiativ, der hjælper små og mellemstore danske virksomheder med at få flere kunder på trods af de geografiske begrænsninger. Bag initiativet står offentlige institutioner, private firmaer og større interesseorganisationer.

Træningen dækker alt fra online tilstedeværelse, e-handel, sociale medier, digital virksomhedsstyring til, hvordan virksomheder skaber trafik til sit website og får flere kunder.

Vigtigt lokale udnytter potentialet

Borgmester Lene Kjeldgaard fra Venstre siger, at det er vigtigt de lokale virksomheder udnytter potentialet online.

- For Thisted Kommune betyder Succes online-kurset, at lokale virksomheder få mulighed for med syvmileskridt at tage de digitale muligheder til sig og dermed være blandt dem, der med succes benytter de digitale muligheder inden for markedsføring, salg og administration. Jo mindre virksomhed du har, jo vigtigere er det at have "Succes online", siger Lene Kjeldgaard til Limfjord Update.

Der er kickoff på projektet tirsdag d. 14. april kl. 15.00 hos Videncenter Thy-Mors. Her kan interesserede virksomheder skrive sig op til træningsforløbet, som foregår i perioden fra den 20. april til 10. juni 2015.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.