Politi på jagt efter røveri-bil

Et tyveri i Resen ved Struer udviklede sig i går formiddag til et røveri. Det får nu politiet til at efterlyse den sorte Mondeo, der blev brugt til røveriet.

Det var et indbrud på en landejendom på Lucernevej i Resen ved Struer, der i går formiddags ved 10-tiden udviklede sig til et røveri.

Da ejendommens den mandlige ejer kom hjem, så han en tyv gå over gårdspladsen med en bærbar computer, der var taget i ejendommen. Da manden ville forsøge at stoppe tyven opstod der klammeri. Det fik tyven til at slå manden med computeren. Manden opgav til sidst forsøget på at få sin computer tilbage, fordi der var yderligere to tyve i ejendommen, der kom den første tyv til undsætning.

Episoden får nu Politiet til at kategorisere hændelsen som røveri, fordi der blev brugt vold til at bringe tyvekoster i sikkerhed. Dermed risikerer tyven en frihedsstraf.

Men først skal Politiet have fundet frem til tyven. Derfor efterlyser det nu en sort Ford Mondeo, der blev brugt ved røveriet. Bilen er efterlyst fra et tyveri i Randers i marts, og den er sidst set tanke benzin i Hagebro i forgårs. Den sorte Mondeo har registeringsnummer ZM 58 319.

Politite formoder, bilen primært kører rundt i det midt- og vestjyske. Derfor hører Politiet gerne høre fra folk, der har oplysninger om, hvor bilen befinder sig. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Det eneste røverne fik med var i øvrigt den bærbare computer.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.