Nu har DF-afhoppers nye liste har fået sit navn

​Til en generalforsamling i går aftes fik Struers nye lokalliste sit navn.

Struer – Thyholms Fremtid.

Sådan lyder navnet på den nye lokalliste i Struer, som Anna Marie Brix Poulsen sammen med flere andre har stiftet. Det blev vedtaget på en generalforsamling i går aftes, og det var en glad Anna Marie Brix, som TV MIDTVEST efterfølgende fangede på telefonen.

- Det er gået fantastisk godt. Vi var en del, der var samlede, og vi har godkendt vores vedtægter og fået styr på bestyrelsen. Alle poster er besat, fortæller hun.

Samtidigt har de på nuværende tidspunkt seks kandidater klar til det kommende kommunalvalg.

Kløver som logo

Lokallisten, som får partibogstavet E, har valgt et firkløver som logo. Firkløveret har en ganske særlig betydning for Anna Marie Brix.

- Dengang jeg blev væltet i DF, var der en yngre handicappet mand, der sendte mig den sødeste mail. Han ville ønske mig det bedste, og derfor sendte han mig et firkløver. Det skulle bringe mig lykke i fremtiden. Derfor syntes jeg, at den skulle bruges, fordi det var så fint, forklarer hun.

Listen har ikke et endeligt partiprogram, men Anna Marie Brix Poulsen fortæller, at de er enige om, hvor de vil hen.

- Ordentlighed og ligeværdighed for alle. Vi er et parti, der følger hjertet og kæmper for menneskerne, siger hun.

Om Struer - Thyholms Fremtid kommer i byrådet finder vi først ud af den 21. november til kommunalvalget.Til sidste kommunalvalg fik Anna Marie Brix Poulsen 490 personlige stemmer.

 

Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Politik.