Tredje løb i Den Nordvestjyske Cykelweekend er skudt i gang

Tredjedagen i Den Nordvestjyske Cykelweekend startede dårligt ud for ét hold, mens et andet hold er fint tilfreds efter de første 61 kilometer.

Klokken 12 gik starten på den tredje og sidste dag i Den Nordvestjyske Cykelweekend. I dag er det Rent Liv Løbet Skive, der er på programmet for rytterne.

Her er den 178,7 km. lange rute, som rytterne er ude på søndag 
Her er den 178,7 km. lange rute, som rytterne er ude på søndag 

TV MIDTVEST sidder i dag med i Riwal Platform Cycling Teams følgebil, og netop det hold har fået en god start på etapen. Efter de første 61 kilometer var det en tilfreds assisterende sportsdirektør, der kunne konkludere, at rytterne lå præcis, hvor de skulle. Herunder kan du se og høre Ricky Enø Jørgensens vurdering af den første tredjedel af løbet.  

 

Cykler stjålet

Det er dog et mindre felt, der i dag er trillet afsted på den knap 180 kilometer lange rute. Natten til søndag fik Team Veloconcept, der har Bjarne Riis og Lars Seier Christensen som bagmænd, nemlig frastjålet 12 cykler, som skulle have været brugt i løbet.

Derfor tog Veloconcept-rytterne hjem i stedet for til cykelløb, og dermed er feltet i dag seks ryttere fattigere. 

 

DEN NORDVESTJYSKE CYKELWEEKEND

Du kan følge cykelløbet på TV MIDTVEST MOKKA fra kl. 14.30 til kl. 18.30, hvor Kai Hartmeyer og Christian Ranneries kommenterer.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.