Tæskede mand for mobil og to pakker cigaretter

To er anholdt for at have sparket og slået en mand indtil han udleverede sin mobil og to pakker cigaretter.

En 43-årig mand og 38-årig kvinde er fængslet, efter at de i går kl. 18:50 røvede en mand for to pakker cigaretter, en mobil og et ukendt pengebeløb i en ejendom ved Teaterpladsen i Skive.  

- De to gerningsmænd med manden i spidsen sparker en dør ind. Derefter sætter de først en tændt cigaret i panden på den forurettede, efterfølgende bliver han slået og sparket gentagende gange, siger Jens Claumarch, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den forurettede var medtaget efter røveriet, men slap med overfladiske skader. Politiet mener, at der muligvis har været tale om en gældinddrivelse i misbrugsmiljøet. Den 43-årige mand bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør, mens det endnu ikke er besluttet, hvad der skal ske med den 38-årige kvinde.

- Manden var på prøveløsladelse og har noget reststraf tilbage fra tidligere domme, derfor skal han for en dommer, fordi han har overtrådt vilkårene for sin løsladelse. Vi vurderer senere i dag, om kvinden også skal i grundlovsforhør, siger vagtchefen.

Manden og kvinden er sigtet for røveri mod andre.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.