Skive IK-spiller udtaget til landsholdet

19-årige Frederik Brandhof er blevet udtaget til det danske U20-landshold, der møder Italien d. 27. april.

For blot anden gang er Skives Frederik Brandhof udtaget til Nils Frederiksens U20-mandskab. Selvom antallet af landskampe kan tælles på én hånd, er det en talentfuld spiller, der kommer til at udfordre italienerne sidst på måneden. Udtagelsen af Frederik Brandhof er et resultat af et stort talentarbejde i Skive IK.

 - Frederik Brandhof trænede allerede med førsteholdstruppen som 16-årig. Selvom vi ikke har licens til, at vores ungdomshold kan spille i ligarækkerne, er det her et bevis på, at vores tro på de unge spillere ikke er forgæves, siger Jesper Larsen, sportschef i Skive IK.

1. divisionsklubben har allerede sikret sig overlevelse, men alligevel har Frederik Brandhof vist flotte takter her i foråret.

- Frederik Brandhof blev skadet i efteråret, men er kommet stærkt tilbage. Frederik bidrager med rigtig meget på banen. Han har i rigtig mange tilfælde næstsidste fod på mange af vores mål. Han har udviklet sit spil, og jeg glæder mig til, at han kan fortsætte sin udvikling hos os her i Skive, siger Joakim Mattsson, cheftræner i Skive IK.

Brandhof sigter efter spilletid

Hovedpersonen selv glæder sig til kampen mod Italien. Han fremhæver samtidig sin holdkammerater i 1. divisions-klubben.

- Jeg tror, at Niels Frederiksen har udtaget mig på baggrund af mit hårde arbejde på banen. Derudover er jeg sammen med resten af holdet kommet godt i gang med forårssæsonen, siger Jesper Brandhof og sætter ord på sine forventninger til kampen mod Italien.

- Jeg håber selvfølgelig på spilletid, men om det bliver fra start eller som indskifter må tiden vise. Det er mange, der skal ses an af Niels Frederiksen, siger Jesper Brandhof.

Brandhof har spillet i Skive IK gennem hele sin karriere, kun af afbrudt af et kort ophold i Viborg FF som ungdomsspiller.

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.