Opereret i nat: Mand angrebet med kniv og kosteskaft i internt opgør

Husspetakler mellem bekendte i Højslev Kirkeby ved Skive endte torsdag dramatisk. To personer er anholdt i sagen.

Opdateret 15:45

Midt- og Vesjyllands Politi oplyser, at de to anholdte i sagen varetægtsfængsles frem til den 19. juli.

  Det var husspetakler af den alvorlige slags, da ordensmagten torsdag eftermiddag blev kaldt til Højslev Kirkeby ved Skive.

  Da politiet ankom kunne de konstatere, at en 26-årig kvinde stak havde stukket en mand to gange i læggen med en kniv. Samme mand blev af en 52-årig mand slået voldsomt med et kosteskaft. 

  Overfaldet blev anmeldt til Midt- og Vestjyllands Politi torsdag eftermiddag klokken 16.20. De to gerningsmænd blev uden dramatik anholdt på gerningsstedet. 

  quoteDer er tale om et internt opgør, de tre involverede personer kender hinanden.

  Simon Skelkjær, vagtchef Midt- og Vestjyllands.

  - Der er tale om et internt opgør, de tre involverede personer kender hinanden. Hvordan de tre kender hinanden vil jeg ikke uddybe. Lige nu vurderer vi på, om de to anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør, Simon Skelkjær, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST. 

  Offeret, en mand, blev efter overfaldet kørt til hospitalet i Viborg. Her er han i nat blevet opereret grundet de skader han fik under overfaldet. Hans tilstand er ikke kritisk. 

  TV MIDTVEST følger sagen fredag. Det forventes, at det i løbet af formiddagen besluttes, om de to anholdte skal fremstilles i et grundlovsforhør. Eftersom de to blev anholdt torsdag eftermiddag klokken 16.20, så skal de senest fredag eftermiddag fremstilles i et grundlovsforhør, hvis ikke de løslades. Loven foreskriver nemlig, at en anholdt skal stilles for en dommer, et grundlovsforhør, senest 24 timer efter anholdelsen. 


  Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.