Opdateret: Tre personer er kommet til skade efter alvorlig trafikulykke ved Skive

To biler kørte søndag aften frontalt sammen på rute 26 nord for Skive.

Opdateret 06:37

Politiet har mandag morgen ingen opdatering på status hos de personer, der var en del af det alvorlige sammenstød. Vagtchefen efterlyser vidner, der har set overhalingen foretaget af varevognen. Den overhaling vil man gerne have flere oplysninger omkring. Politiet kan kontaktet på 114.

   

  Opdateret klokken 21.31

  Rute 26 er igen farbar. Artiklen er desuden opdateret med supplerende oplysninger fra Midt- og Vestjyllands Politi.

   En personbil og en varevogn kørte søndag aften sammen på A26 omkring to kilometer nord for Skive.

   Ulykken blev meldt ind til politiet søndag klokken 18.10, og da politi og brandvæsen nåede frem til stedet, kunne de konstatere, at der var en person fastklemt i personbilen.

   quoteVi kan se, at de to køretøjer har mødt hinanden ovre i personbilens vognbane, men på nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvordan den er endt derovre.

   Carsten Henriksen, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

   Den fastklemte person blev efterfølgende fløjet med helikopter på hospitalet, mens de to personer i varevognen blev kørt med ambulance. Personen, som blev klemt fast i sin bil, vurderes at være alvorligt tilskadekommen. De to personer fra varevognen er begge mænd fra Viborg på henholdsvis 46 og 51 år. De er begge kommet lettere til skade, men det vurderes ikke at være alvorligt.

   Rute 26 åbnet igen

   På grund af ulykken var rute 26 spærret i begge retninger i flere timer, men omkring klokken 21 blev vejen åbnet for trafik igen.

   Hvorfor de to biler er kørt sammen, kan politiet endnu ikke sige med sikkerhed.

   - Ud fra vores undersøgelser kan vi se, at varebilen er kørt mod syd, mens personbilen er kørt mod nord. Vi kan se, at de to køretøjer har mødt hinanden ovre i personbilens vognbane, men på nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvordan den er endt derovre, siger vagtchef Carsten Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi.