Kærestepar taget for spritkørsel samme aften

Et kærestepar fra Nordsalling blev søndag aften anholdt for spritkørsel. Begge to blev anholdt indenfor tre minutter i den samme bil.

Søndag aften blev lokalpolitiet i Skive kontaktet af en anmelder, som fulgte efter en spritbilist ved Durup. Bilisten slingrede fra side til side og kørte op over flere fortovskanter.

- Patruljen får kontakt med bilen ved Super Brugsen i Durup. Her er passageren i gang med at tanke bilen. Han er meget beruset, siger Lars Mikkelsen fra Lokalpolitiet i Skive.

Passageren sætter sig ind i bilen igen, men den kvindelige fører kan ikke starte bilen. Patruljen tager kontakt, og fører bliver bedt om at puste i alkometeret.

Begge anholdt

Den kvindelige fører har en promille på 1,3, og hun bliver anholdt for at få taget en blodprøve på stationen. Men her stopper det ikke.

- Manden vil med kvinden ind på stationen. Det får han ikke lov til, og det bliver han sur over, fortæller Lars Mikkelsen.

Patruljen kører fra stedet med kvinden i bilen. Men i bakspejlet kan de se manden stige ind i bilen og køre derfra. Patruljen får hurtigt stoppet bilen igen, og bare tre minutter efter kvinden blev anholdt, kan politiet også anholde hendes kæreste for spritkørsel.

Manden nægtede at puste, og en blodprøve skal derfor fastslå, hvad hans promille var. Oven i købet havde manden lige fået sit kørekort igen, efter at have mistet det.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.