Boligsalg endte med tyveri

Et helt almindeligt boligsalg i Hem ved Skive endte mandag med et tyveri af en designerstol til 50.000.

Formålet med en salgsannonce er at få solgt et hus, men en husejer på Damgårdsvej i Hem har foreløbig opnået at få stjålet indbo i stedet. Det skriver Skive Folkeblad.

Politiet vurderer, at tyveriet skyldes, at huset er annonceret til salg, og at annoncerne viser en stol af mærket Corona.

- Dem, der har huse til salg, skal være ekstra opmærksom på, hvad de viser frem i en annonce. Huset står jo med adresse og det hele, og der er tyve, som sidder og laver lister og så tager ud og plukker de ting, de vil have. I dette tilfælde er der knust en rude i en terrassedør, og så er tyvene gået målrettet efter stol og skammel. Der er ellers ikke rodet noget igennem, siger politikommissær Niels Peter Olesen fra lokalpolitiet i Skive til Skive Folkeblad.

Tyveriet er sket i dagtimerne mandag, og naboer har både ved 11- og 14-tiden set en ukendt mørk bil, en ældre stationcar, som larmede fra en defekt udstødning.

- Tyvene tager chancen og er fuldstændigt ligeglade. I dette tilfælde går tyvene ind på en terrasse, som har indsigt fra tre andre huse. De knuser en rude, henter en stol, og så er de væk igen, siger politikommissæren til folkebladet.

Ud over Corona-stolen er der stjålet en tilhørende skammel samt tre lysestager.

Se tidligere indslag fra juli 2014 om desigtyverier som et stigende problem her:

De kriminelle har travlt med at stjæle dyre lamper og møbler - politiet mener, at der ofte er tale om bestillingsopgaver.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.