Silkeborg henter tidligere AaB-topscorer

Nicklas Helenius håber, at lejeophold i målløse SIF kan hjælpe ham med atter at få gang i karrieren.

Oprykkerne fra Silkeborg IF har endnu ikke scoret i den nye superligasæson. Det skal den tidligere AaB-topscorer Nicklas Helenius være med til at lave om på.

SIF har med øjeblikkelig virkning lejet den 25-årige angriber for resten af sæsonen.

Helenius har spillet 164 kampe og scoret 52 mål for AaB. I 2013 blev han solgt til engelske Aston Villa, men vendte to år senere hjem til barndomsklubben for så at blive lejet ud til tyske Paderborn.

Tidligere på sommeren kom han så tilbage til AaB - uden den store succes. Han ser derfor opholdet i søhøjlandet som en mulighed for at få gang i karrieren igen.

- Nogle gange har man som fodboldspiller brug for, at nye øjne ser på en. Jeg var havnet i en situation, hvor jeg ikke rigtigt passede ind i AaBs taktiske filosofi, og sådan er det nogle gange i fodbold. I Silkeborg får jeg en frisk chance, siger han i en pressemeddelelse fra klubben.

Nicklas Helenius træner første gang med sine nye holdkammerater torsdag formiddag, og Silkeborgs sportschef Jesper Stüker håber, at lejeaftalen kan blive indledningen på et længere samarbejde.

- Nicklas´ kontrakt med AaB udløber ved udgangen af denne sæson, så vi håber på succes for SIF og for Nicklas, der giver appitit på mere, siger han.

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.