Silkeborg henter Hobro-profil

Martin Thomsen skifter til SIF og skal nu være fodboldspiller på fuld tid.

I weekenden kom det frem, at superligaklubben Hobro har skrevet kontakt med angriberen Morten Beck Andersen fra Silkeborg IF - nu går trafikken den anden vej.

Silkeborg IF har skrevet en toårig kontrakt med midtbanespilleren Martin Thomsen, der har været en af de bærende spillere for Hobros sensationshold i superligaen i denne sæson.

Martin Thomsen har været i Hobros startopstilling i samtlige 31 kampe og har scoret fem mål.

Den 32-årige midtbanespiller, der tidligere har optrådt for Viborg FF og Skive, bliver fuldtidsprofessionel i Silkeborg, selv om klubben netop er rykket ned i 1. division. I Hobro havde han et deltidsjob som lærer ved siden af fodbolden.

- Det er et spændende projekt, SIF har i gang, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Vision2018 og klubbens ambitioner om at rykke op i superligaen igen med det samme tiltaler mig. Klubbens fuldtids-koncept spiller ligeledes en stor rolle. At jeg kan koncentrere mig udelukkende om fodbolden glæder jeg mig til, og jeg tror på, at det kan være med til at forlænge karrieren med et par år, siger Martin Thomsen i en pressemeddelelse.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.