Michael V. Knudsen om ny rolle i BSH: - Det er ekstremt spændende

Michael V. Knudsen ser frem til at træde ind i den nye rolle som sportslig ansvarlig.

Da coronakrisen satte en stopper for den danske håndboldliga, valgte landsholdsveteranen Michael V. Knudsen at takke af som spiller i BSH.

Men det bliver ikke et farvel til sporten og klubben - den 41-årige, nu tidligere, håndboldspiller fortsætter nemlig hos Bjerringbro-Silkeborg som sportslig ansvarlig.

- Jeg synes, det er ekstremt spændende. Når jeg nu stopper på banen, skulle vi finde ud af, hvad fremtiden så skulle bringe, og her synes jeg, der er rigtig spændende muligheder i Bjerringbro Silkeborg, hvor jeg kan komme ind og få noget sportligt ansvar, fortæller stregspilleren.

I den nye stilling kommer han blandt andet til at tale med sponsorer og arbejde med de unge spillere i klubben. Derudover vil han også være at finde ved diverse arrangementer i klubben.

- Det er klart, at jeg har haft overvejelser om fremtiden. Enten skulle jeg prøve noget helt andet, eller også skulle jeg blive indenfor håndboldens verden, og det er jo den verden, jeg har levet i stort set hele mit liv, siger Michael V. Knudsen.

Og når man har levet et helt liv fyldt med harpiks og kampe på topniveau, har man også lidt ekstra at byde ind med.

- Jeg har et kæmpe netværk og jeg har ret mange erfaringer, i og med at jeg har været i nogle spændende klubber, som har gjort tingene på forskellige måder, siger den nye sportslige ansvarlige.

- Jeg kan forhåbentlig bidrage til BSH i fremtiden og være med til at skubbe i den rigtige retning, så vi forhåbentlig kan vinde endnu flere medaljer, fortsætter han.

Michael V. Knudsen har selv haft en finger med i spillet om, hvad hans nye stilling skal indeholde. Derfor kommer han også til at arbejde med nogle, som han brænder for.

- Når man ikke længere kan være med på banen, er det næstbedste, at man kan være med til at præge klubben, siger Michael V. Knudsen.

Den mangeårige stregspiller har netop takket ja til at blive ansat i en rolle som sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.