Forretningsmand udlover dusør i havesag

Én af Silkeborgs bilkonger og forretningsmænd, Jørgen Helle, udlover en dusør på 25.000 koner til dem, der kan give oplysninger om, hvem der står bag syreangreb i have i Silkeborg.

Forretningsmanden Jørgen Helle fra Silkeborg er så forarget over, at der onsdag igen blev udøvet hærværk mod en have i Balle i Silkeborg, at han nu udlover en dusør til dem, der kan komme med oplysninger i sagen.

- Jeg forstår ikke, hvordan man kan være så ondskabsfuld. Det er synd for det stakkels par, der gennem en menneskealder har arbejdet på at skabe én af de flotteste haver i Danmark, siger Jørgen Helle til Midtjyllands Avis.

Jørgen Helle har allerede skrevet checken på 25.000 kroner og afleveret den på redaktionen på Midtjyllands Avis. Har man oplysninger i hærværkssagen, skal de dog videregives til Midt- og Vestjyllands Politi, som allerede nu arbejder på højtryk.

- Vi arbejder på sagen, men det kan nogle gange hjælpe med en dusør, siger Lis Borup fra politiet i Silkeborg til Midtjyllands Avis.

Onsdag blev ægteparret Inger Skoudal og Jørn Møller Jensen for anden gang udsat for et syreangreb mod deres beplantning i haven. Politiet har indtil videre ingen spor at gå efter, og det er derfor Jørgen Helle nu går ind i sagen, med penge som lokkemad.

Ikke første gang Helle udlover dusør
Jørgen Helle har tidligere udlovet en dusør i en anden sag, hvor politiet manglede vidner. For ti år siden blev der skudt med et maskingevær mod politistationen i Silkeborg. Dengang udlovede Jørgen Helle 100.000 kroner i dusør, til dem der kunne komme med brugbare oplysninger i sagen.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.