DF’er udlover dusør i sag om stenkast

Silkeborg-politiker Teresa Jørgensen udlover en dusør på 20.000 kroner i sagen om stenkast fra en motorvejsbro i Silkeborg.

Byrådsmedlem i Silkeborg, Terese Jørgensen, DF, har sat 20.000 kroner på højkant, til den person der kan give oplysninger i sagen om stenkast fra en motorvejsbro i Silkeborg.
Natten til mandag blev en vagtmand ramt af en stor sten, da han patruljerede ved den nye del af motorvejen i Silkeborg. Teresa Jørgensen håber, at økonomisk lokkemad kan få nogen til at komme med informationer i sagen, så de skyldige bliver fundet.

- Vi skal ikke acceptere, at vores borgere og turister ikke kan færdes trygt på vores lande- og motorveje, og derfor håber jeg, at jeg med mit beskedne bidrag kan være med til at hjælpe det allerede hårdt pressede politi til at få afgørende oplysninger, som kan være med til at hjælpe til sagens opklaring, siger Teresa Jørgensen til Midtjyllands Avis.

Fra broen ved Østre Ringvej i Silkeborg blev der kastet en sten på omkring 10 kilo samt to mindre sten på hver et kilo. Ingen af stenene ramte vagtmanden, men han observerede flere personer på broen i forbindelse med stenkastningen. Det er dog endnu ikke lykkes politiet at finde frem til, hvem personerne var.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.