Dødsens farligt stenkast fra motorvejsbro i Silkeborg

Ukendte gerningsmænd kastede ved midnatstid kilotunge sten ned mod en bil fra en motorvejsbro i Silkeborg.

Lokalpolitiet i Silkeborg har mandag morgen modtaget en anmeldelse om et stenkast fra en bro, der går henover den nye Silkeborg-motorvej. Ved midnatstid søndag aften kørte en vagt fra Vejdirektoratet på den stadig lukkede motorvej. Fra en bro ved Østre Ringvej i Silkeborg blev der kastet en sten på henholdsvis 8-10 kilo samt to mindre sten på under et kilo mod bilen, men ingen af dem ramte.

Vagten så flere personer på broen og satte efter dem i bil, men det lykkedes ham ikke at finde dem. Fagkoordinator i efterforskningen hos Lokalpolitiet i Silkeborg, Mette Therkildsen, oplyser, at der angiveligt er tale om fire drenge i 16-årsalderen og to piger på samme alder.

- Det her er dødsens farligt. Vi har senest set det i Odense, hvor en tysk turist døde, efter en person kastede sten ned fra en motorvejsbro, hvorefter bilen forulykkede, siger Mette Therkildsen.

Politiet opfordrer på det kraftigste de unge mennesker på broen i Silkeborg til at henvende sig. Vidner, der skulle have set noget på eller omkring motorvejsbroen ved midnatstid, bedes ligeledes tage kontakt til politiet på 114.

 

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.