BSV henter målmandstalent

Ribe-Esbjerg-keeperen Sebastian Frandsen skal fra næste sæson stå på mål for Bjerringbro-Silkeborg. Han har underskrevet en treårig kontrakt med klubben.

Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer har lørdag skrevet en treårig kontrakt med Ribe-Esbjerg-keeperen Sebastian Frandsen. Kontrakten gælder først fra næste sæson.

Sebastian Frandsen føler, at tiden er inde til at skifte tilværelsen i udviklingsklubben Ribe-Esbjerg ud med en tilværelse i en topklub.

- Jeg synes, Bjerringbro-Silkeborgs hold ser rigtig interessant ud, og det er et hold, som jeg gerne vil være en del af, siger Sebastian Frandsen til klubbens hjemmeside.

- Det ligner et bæredygtigt hold, som kan være med til at spille om de sjove medaljer i de kommende år, og personligt tror jeg, at Bjerringbro-Silkeborg er det rigtige sted, hvor jeg kan fortsætte min udvikling, siger han.

Årets talent 2014

Den 20-årige målmand blev i sidste sæson kåret til årets talent i Danmark af Håndbold Spiller Foreningen, og han står noteret for en stribe ungdomslandskampe.

- Sebastian Frandsen har særligt i de seneste par sæsoner vist, at han er villig til at arbejde hårdt for at blive en dygtig målmand. Han har vist, at han ikke bare er et kæmpe talent, men at han også vil arbejde hårdt på at blive en dygtig målmand, forklarer BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen.

BSV ønsker blandt andet med forstærkningen i målet af skabe et slagkraftigt håndboldhold. Både på kort og på lang sigt, lyder det.

- Sebastian Frandsen kan være med til begge dele. Han kan bidrage på kort sigt, men det er også en målmand, som jeg ser et stort potentiale i, og som også i de kommende år vil blive endnu dygtigere, siger cheftræneren.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.