Bikeworld Silkeborg igen udsat for tyveri

Det er ikke første gang, at cykler er blevet stjålet fra BikeWorld i Silkeborg, men denne gang slap butikken nådigt.

Foto: Michael Andersen, TV Midtvest

Et net under taget. Det gjorde, at BikeWorld Silkeborg kun mistede fem cykler natten mellem tirsdag og onsdag. 

En tyv borede huller i taget til butikken og nåede at hejse fem mountain bikes ud af butikken. I andre tilfælde har tyven eller tyvene stjålet flere cykler, men hos BikeWorld var der nogle nye foranstaltninger på plads. 

Læs også Tyve lavede hul i taget og stjal cykler for 700.000 kroner

- Vi har taget mange forholdsregler. Tyven har lavet huller over racercyklerne, men kunne ikke få fat i dem, da vi har sat et net under loftet. Tyven kunne dog stjæle nogle mountain bikes, der hang på væggen, sagde indehaveren Peter Jakobsen til TV MIDTVEST. 

Kan ikke tænke på andet

For butiksindehaveren var det et irriterende syn at vågne op til endnu en gang. Han var frustreret over, at det var sket igen, men også, at det skete, inden han havde fået sine nye sikkerhedssystem. 

- Jeg har bestilt et alarmsystem fra USA, men det var i restordre, da jeg bestilte det, så det er ikke nået at komme hjem, sagde Peter Jakobsen. 

Det er ikke kun BikeWorld i Silkeborg, der har haft problemer med tyve, der hejser cykler op igennem taget. Henning Jørgensens cykelbutik i Tjørring har haft de samme typer tyverier. Og de to butiksejere har snakket sammen. 

Læs også Nyt cykelkup: Hejser 23 cykler igennem taget

- Da jeg viste Henning Jørgensen billedet af, hvem jeg tror, det er, så kunne han også kende ham, sagde Peter Jakobsen til TV MIDTVEST. 

I BikeWorld har de omkring 1800 cykler, og de fem cykler, der er blevet stjålet, har hver en værdi på mellem 30-40.000 kroner.