Ringkøbing Håndbold rykker op i ligaen: - Det er jo næsten ubeskriveligt

Efter sæsonens kamp kunne Ringkøbing Håndbold lørdag løfte pokalen og lade sig hylde som vindere af 1. division.

Der var højt humør i håndboldhallen i Ringkøbing lørdag eftermiddag. Her kunne kvinderne fra Ringkøbing Håndbold nemlig løfte pokalen og lade sig hylde som vindere af 1. division efter sæsonens sidste kamp.

- Det føles rigtig godt. Vi er sindssygt glade for den her oprykning og også enormt stolte over, at vi er tilbage i ligaen, så vi glæder os enormt meget til næste sæson. Det har været en god sæson, og jeg synes, vi har vist, at vi havde noget substans, og at det faktisk er fortjent, at vi står med pokalen, siger træner Jesper Holmris.

quoteDet var jo det klare mål for vores sæson. Jeg drømte ikke om noget andet, end at vi skulle rykke op i år.

Michelle Brandstrup, højre back, Ringkøbing Håndbold

Dagens kamp var hjemme mod EH Aalborg og endte 34-31 til hjemmeholdet. Ringkøbing Håndbold sikrede dog allerede sig adgang til Bambusa Ligaen efter sidste overbevisende sejr på 34-19 mod Rødovre. Det var bare først i dag, at holdet kunne få pokalen i hænderne.

- Det er jo faktisk næsten ubeskriveligt. Det var jo det klare mål for vores sæson. Jeg drømte ikke om noget andet, end at vi skulle rykke op i år, og det har været mega fedt med alle pigerne, og jeg synes bare, vi er pisse gode, siger Michelle Brandstrup, der spiller højre back.

Eller det vil sige spillede højre back. For Michelle Brandstrup spillede i dag sidste kamp i sin karriere.

- Det er egentlig lidt svært at beskrive, for jeg føler ikke rigtig, det er slut endnu, og alligevel er det meget tæt på at være det. Men jeg prøver bare at nyde det sammen med pigerne. Det er lidt svært at sætte ord på efter så mange år. Jeg tror, jeg er rimelig afklaret. Eller jeg troede, jeg var afklaret, siger en tydelig berørt Michelle Brandstrup.

Michelle Brandstrup skulle egentlig være stoppet efter sidste sæson, men blev overtalt til at tage en sæson mere, da klubben dengang ikke fik lov til at spille om oprykning på grund af corona-situationen.