Monas bryllupsbilleder fundet efter 13 år

Efter 13 års ægteskab er der dukket billeder op fra brylluppet, som Mona Videbæk ikke kendte til.

Mona Videbæk
Foto: Privatfoto

Billedet af en brudebuket og historien om et gammelt USB-stik, der pludselig dukkede op i en genbrugsbutik, har givet mange klik og kommentarer her på hjemmesiden og på Facebook.

USB-stikket var havnet hos Tonny Ulsø Vendelbo fra Viborg, fordi hans mor er frivillig i en genbrugsbutik. USB'en indeholdt blandt andet 128 bryllupsbilleder, og nu er ejeren fundet. Det er Mona Videbæks brudebuket, der blev genkendt på billedet.

- Jeg sad til påskefrokost forleden, og der talte vi om, at det er vildt, at min brudebuket har skabt så meget opmærksomhed. Men på den anden side er det bedre med en god nyhed end krig og død, siger Mona Videbæk.

Mona Videbæk er uddannet blomsterdekoratør. Sammen med sin veninde, som ejer Hjort Blomster i Herning, brugte hun tre dage på at lave blomster til bryllupsfesten. Brudebuketten brugte Monas veninde 11 timer på at lave.

- Det var en meget særlig og speciel buket, og der er faktisk flere, der har skrevet til mig og spurgt, om det da ikke er min, efter at de så billedet af den på TV MIDTVESTs hjemmeside, siger Mona Videbæk, der bor i Vorgod Barde.

USB’en har tilhørt Monas faster. Og efter hendes død er det nu Monas kusine, som skal overtage USB-stikket med billeder både fra brylluppet og fra en ferie til Polen, som fasteren engang var på. 
Til sommer er det 13 år siden, at Mona Feldborg Videbæk sagde ja til sin mand. Og de billeder, som nu er dukket op på USB’en, har hverken hun eller hendes kusine set før.

- Vi er begge meget spændte på at se billederne. Og det er da lidt sjovt, hvis der dukker billeder op, som, jeg slet ikke har vidst, er blevet taget, siger hun.

Billederne får Mona Videbæk i hænderne om et par uger.