Tonny søger ejer af bryllupsbilleder: - Jeg vil bare gerne, at de kommer hjem

Tonny Ulsø Vendelbo har fået et USB-stik fra en genbrugsbutik med en masse billeder. Nu håber han at finde ejeren, så billederne kan komme hjem.

USB-stikket er sort og rødt og fra mærket SanDisk og har plads til 8 GB.
USB-stikket er sort og rødt og fra mærket SanDisk og har plads til 8 GB.
Foto: Privatfoto

Tonny Ulsø Vendelbo fra Viborg søger lige nu ejeren af et rødt og sort USB-stik med en masse billeder. Billederne inkluderer blandt andet 128 bryllupsbilleder, som måske stammer fra to forskellige bryllupsfester, og 333 billeder fra en tur til Polen.

- Måske nogle ikke ved, at de er væk. Jeg tænker bare, at hvis nogle havde fået noget lignende med min familie, så ville jeg gerne have det igen.

USB-stikket er havnet hos ham, da hans mor er frivillig i en genbrugsbutik. Her var stikket endt, og Tonny Ulsø Vendelbo hjælper nogle gange de frivillige med elektronik, da de ikke altid selv kan tjekke, om det kan bruges.

I dette tilfælde hjalp Tonny Ulsø Vendelbo med to USB-stik. Det ene var gået i stykket og skulle skrottes, men på det andet lå en masse billeder, som han nu håber at finde ejeren af.

Etiske overvejelser

På Facebook har Tonny Ulsø Vendelbo søgt efter billedernes ejer i gruppen Vores Viborg. Her har han lagt et billede op, hvor man kan se en brudebuket, en kvinde i brudekjole og en pige i en brudepigekjole. Men der er ikke nogen ansigter på billederne.

For selvom viborgenseren gerne vil finde ejermanden, så er han meget opmærksom på, at det er private billeder.

- Rent etisk tænker jeg ikke, at jeg skal lægge billeder med ansigter op, så derfor tog jeg billedet med brudebuketten, da den er ret genkendelig.

Intet held endnu

Facebook-opslaget lavede Tonny Ulsø Vendelbo fredag, men USB-stikkets ejermand har endnu ikke meldt sig.

- Jeg giver ikke op. Jeg synes, at det er for personlige billeder til, at jeg bare sletter dem og smider dem ud. For der kan være nogle, der tror, at billederne er gået tabt. Jeg gør ikke noget, før alt håb er ude.

Hvis billederne lyder bekendte, så kan Tonny Ulsø Vendelbo findes på Facebook og kontaktes for at få USB-stikket igen.

- Jeg vil bare gerne have, at det USB-stikket kommer hjem.