Brand i rækkehus: Familie må genhuses

Ingen personer kom til skade, da et rækkehus i Tarm mandag aften brændte, men beboerne må nu finde et andet sted at bo indtil videre.

Et rækkehus på Vinkelvej i Tarm brændte mandag aften.
Et rækkehus på Vinkelvej i Tarm brændte mandag aften.
Foto: Presse-fotos.dk

Klokken 20.02 mandag aften fik alarmcentralen en opringning fra Vinkelvej i Tarm, hvor et rækkehus var brudt i brand.

- Der har været kraftig brand i stuen. Beboerne opdager det, da de kommer hjem og ser det, siger Peter Kristensen, der er indsatsleder ved Brand & Redning MidtVest.

Han fortæller, at det tyder på, at det har brændt i noget tid, før ilden er blevet opdaget.

- Huset er ubeboeligt. Væggene og taget er der endnu, men det er stærkt brand- og røgskadet, så beboerne skal genhuses, siger indsatslederen.

Fordi familien ikke var hjemme, da ilden brød ud, er ingen kommet til skade. Der har heller ikke været fare for andre bygninger eller beboere i nærheden.

- Da der er tale om et rækkehus, er det bygget sammen med andre boliger, men Tarm har sin egen brandstation, så redningsmandskabet kom hurtigt frem, da de blev tilkaldt, siger Peter Kristensen.

Hundehvalp er væk

Ilden er nu slukket, men familiens lille hundehvalp er savnet.

- Den skulle være i huset, men vi har ikke fundet den endnu. Vi håber, den på en eller anden måde er løbet væk, for ellers spår jeg den ikke de store chancer for at være overlevet, siger indsatslederen fra Brand & Redning MidtVest.

Der er umiddelbart ikke noget mistænkelig ved branden, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Andreas Bang Andersen, men politiet skal nu undersøge årsagen.

- Det er normalprocedure. Men det kan være, vi lukker af i aften og venter til i morgen, når huset er helt koldt, siger vagtchefen.

Har du et tip?