Tidligere Vestas-leder bliver ny turistdirektør i Ringkøbing

Ringkøbing Fjord Turisme har valgt Søren Lydig Kristensen som ny direktør for foreningen. Han har mange års ledererfaring fra blandt andet Vestas.

Ringkøbing Fjord Turisme har fundet manden, der skal afløse Sebastian Schaper som formand for turistforeningen. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Søren Lydig Kristensen er manden, som overtager roret fremadrettet. Han kommer blandt andet med 14 års ledererfaring på Vestas i bagagen. Her sad han blandt andet i ledergruppen for alle Vestas’ lokale fabrikker.

Derudover har han også otte års erfaring i turistbranchen med bådudlejning, salg og markedsføring af Sorte Louis og meget mere.

- Søren Lydig Kristensen har et bredt tværfagligt netværk i vort lokalområde. Vi mener derfor, at Søren har de rette faglige, personlige og ledelsesmæssige kvalifikationer til at besidde stillingen, siger Bent Graakjær til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Siden 2017 har han dog drevet konsulentfirmaet Pro/Erhverv, hvor han har beskæftiget sig som konsulent og bestyrelsesmedlem.

Den nye direktør overtager posten d. 17. september.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Erhverv.