Skjern vil have 16.000 til håndbold

I sidste sæson havde Skjern Håndbold stor succes med at rykke to store ligakampe til MCH i Herning. Nu vil Skjern rykke tre kampe væk fra Skjern

Håndboldklubben i Skjern hedder Skjern Håndbold, men klubben skal måske føje et Herning til. I hvert fald har klubben så stor succes med at spille de største ligakampe i Messecenter Herning, at tre kampe i den kommende sæson rykkes til henholdsvis Den Runde Hal og Jyske Bank Boxen i Herning.

 - I håbet om at efterkomme kapacitetsønskerne, har vi flyttet tre store kampe, ligesom der samtidig er et økonomisk incitament, siger formand for Skjern Håndbold, Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

16.000 til håndbold

Skjern flytter kampene mod KIF Kolding den 22. december og mod Aalborg den 16. februar 2013 til MCH Hal B, som er også er kendt under navnet den runde hal. Her er der plads til 5.000 tilskuere. Jyske Bank Boxen skal tages i brug, når Skjern skal forsøge at tage de første point mod mestrene fra AG København. Det sker den 2. marts 2013.

 - Det er vores mål at samle 16.000 tilskuere til de disse tre events, siger Carsten Thygesen.

MCH glæder sig

Det er ikke kun Skjerns formand, der glæder sig til de store håndboldkampe. Også MCH-direktør Georg Sørensen glæder sig til igen at få besøg af nogle af de bedste håndboldspillere herhjemme.

 - Vi har altid haft et godt forhold og et godt samarbejde med Skjern, og vi glæder os naturligvis over, at de fortsat vil spille nogle kampe i Herning, siger Georg Sørensen.

Skjern Håndbold spiller deres første kamp i den kommende sæson hjemme i Skjern, når holdet tager Lemvig-Thyborøn Håndbold den 28. august i landspokalturneringen.