Skjern-profil efter sejr: - Det er en mandfolkepræstation

Skjerns mulighed for at komme i DM-finalen lever stadig, efter holdet søndag eftermiddag slog GOG med 31-30.

Glæden er stor i Skjern efter sejren over GOG i den anden DM-semifinale. For sejren betyder, at de grønblusede stadig har muligheden for at spille sig i finalen.

quoteKæft, hvor er det sejt, det vi har gang i

Emil Nielsen, Skjern

En af de spillere, der var mest afgørende i kampen, var målmanden Emil Nielsen. Han er glad for holdets præstation og ser allerede frem mod den tredje og afgørende DM-semifinale.

- Kæft, hvor er det sejt, det vi har gang i. Jeg synes virkelig, at det er en mandfolkepræstation det her. Nu har vi et job på torsdag, hvor vi bare skal ud og give den gas, siger Emil Nielsen.

Det var en helt lige kamp, hvor GOG havde muligheden for at score direkte på frikast til sidst, men det forsøg prellede af på den højre stolpe.

- Det giver moral det her. Det giver tro på det. Vi skal ud på en rigtig svær udebane nu, men forhåbentlig var det her også en mavepuster til GOG. De var tæt på. Det var de også sidste år – der brænder de også det sidste skud, der kunne have givet uafgjort. Nu må vi se, siger målmanden.

Holdkammeraten Anders Eggert, der har spillet mange store kampe i sin karriere for det danske landshold og for den tyske storklub Flensburg-Handewitt, mener, at begge hold kæmpede godt i kampen.

- Det gik op og ned, og det kunne have gået begge veje. Jeg synes egentlig, at begge hold spiller en fin kamp. Der bliver naturligvis lavet nogle fejl, men der bliver kæmpet fra begge sider hele vejen igennem. Vi er lige ved at løbe fra dem til sidst, så smider vi den væk og de kommer op igen. De har et skud på stolpen til sidst, men det er fantastisk, siger Anders Eggert.

Vil opfylde drømmen

Bestyrelsesformanden Carsten Thygesen mener ikke, at man kan få håndboldkampe bedre end som denne DM-semifinale.

Men selvom der er selvtillid i posen nu, så er en sejr i den afgørende DM-semifinale i Gudme ikke givet.

Men hvis den kommer, er Skjern tættere på DM-guldet og den store drøm.

- Det ville være en kæmpe drøm for os. Vores målsætning er at spille med om medaljer, men vi drømmer jo om at spille finaler. Og det er måske også en billet til Champions League, så det er helt vildt, hvad der står på spil, siger Carsten Thygesen.

Hør Emil Nielsen fortælle om den spændende DM-semifinale mod GOG.

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.