Positivt regnskab i Ringkøbing

Det er en smal sag at drive ligahåndbold. I hvert fald hvis man skeler til regnskabet hos Ringkøbing Håndbold.

Mens eksempelvis Viborg HK kæmper med dårlig økonomi, har de i Ringkøbing i dag kunne præsentere et overskud på 47.335 kr. for den forgangne sæson.

Det er syvende år i træk at klubben har sorte tal på bundlinjen - og det på trods af, at klubben i de seneste to sæsoner har kunnet bryste sig af titlen som ligaklub.

- Vi er i bestyrelsen rigtig godt tilfredse med regnskabet. På baggrund af vores pludselige oprykning lige inden sæsonstarten (forrige sæson, red.) er det flot kommet i mål, lyder det i en pressemeddelelse fra Jens Erik Pedersen, der er formand i Ringkøbing Håndbold ApS.

Klubben klarede både sportsligt og økonomisk første sæson i ligaen i sikker stil. Men det betyder ikke nødvendigvis at fremtiden bliver nemmere, mener formanden.

- År 2 i ligaen kan godt være meget mere udfordrende end år 1. Vi har en ambition om at etablere os i ligaen, og det kræver hårdt arbejde at bevare den sunde økonomi, lyder det fra Erik Pedersen.

Alt andet lige er pigerne fra den vestjyske havneby i hvert fald kommet godt fra land i indeværende sæson. Ringkøbing Håndbold ligger lige nu nr. otte i kvindernes håndboldliga med tre sejre i syv kampe.

Søndag kommer de dog på en svær prøve, når de på udebane møder topholdet fra Team Tvis Holstebro i et sandt lokalderby.