OPDATERET: Eftersøgning ved mulig drukneulykke er indstillet

OPDATERET: Eftersøgning afblæst. To hoveder blev spottet langt ud i vandet, men efter en grundig eftersøgning afblæser politi og redningsfolk eftersøgningen.

Politi og redningsmandskab fra forsvaret har gennemsøgt området ved Bjerregård Strand syd for Hvide Sande. Mandag eftermiddag indløb en anmledelse om en mulig drukneulykke. Men der er ingen at se, og ingen har henvendt sig med en konkret savnet person, så nu er eftersøgningen afblæst. 

- Vi har eftersøgt området derude grundigt. Der ligger ingne i vandet. Der er heller ingen efterladte ting på stranden, og ingen på stranden savner familie eller pårørende, så vi føler os sikre på, at der ikke er nogen derude, siger Ander Olesen, der er vagtchef hos MIdt- og Vestjyllands Politi.

Midt- og Vestjyllands Politi og forsvarets kystredningstjeneste, JRCC, rykkede til Hvide Sande med en båd og en helikopter, eftter en anmeldelse, der lød på at to hoveder var set langt fra land.

- Der er set to personer, der har bevæget sig forbi den yderste revle, sagde politiets vagtchef, Anders Olesen tidligere mandag.

Politiet: Fortæl andre på stranden at du svømmer langt ud

Udrykningen er mandagens anden, hvor helikopteren går på vingerne og en båd sendes på vandet. 

- Der kan godt have været nogen, der har været langt ude, men som så selv har klaret at komme i land. Min indsatsleder på stedet, fortæller, at brændingen er kraftig i dag. Men det er klart, det er mange ressourcer, der bliver brugt, når vi sætter eftersøgningen i gang, siger Anders Olesen. 

Vagtchefen opfordrer badegæster med hang til at svømme langt ud til at informere pårørende på stranden. 

- Skal man langt ud, så bør man gøre det, at man fortæller nogen på stranden, hvor man er, siger Anders Olesen. 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.