Fars knallert-efterlysning går dele-amok på Facebook

En fars efterlysning af sin søns stjålne knallert har fået over 13.000 delinger. Knallerten er uerstattelig for familien.

I halvandet år har Claus Bay Smidt og hans søn hygget sig med at bygge en gammel Yamaha-knallert næsten helt fra bunden, men torsdag formiddag blev hele familiens ejendom gennemrodet af indbrudstyve. Og da Claus Bay Smidt kom hjem, var knallerten forsvundet sammen med en masse andre værdier.

- Jeg føler mig frustreret, og sur og ked af det. Jeg synes, det er håbløst, siger Claus Bay Smidt til TV Midtvest.

Knallerten er tæt på umulig at erstatte fordi både far og søn har lagt mange timers arbejde i at gå og restaurere den. Sønnen  Niklas fyldte 16 år i oktober sidste år, og har ifølge faren brugt alle sine sparekroner fra fritidsjob de seneste to år på knallerten.

I frustration over tyveriet har Claus Bay Smidt oprettet en efterlysning på Facebook, hvor han udlover 5.000 kroner for oplysninger, der kan bringe knallerten hjem i hel stand. Og siden han oprettede efterlysningen fredag, er den blevet delt flittigt. I skrivende stund har over 13.000 delt opslaget.

- Jeg håber bare, at det fører til noget. At den måske bliver så svær at afsætte at, de får lyst til at stille den tilbage, siger Claus Bay Smidt. 

På trods af den store interesse for at dele opslaget, er der ikke kommet oplysninger om, hvor knallereten kunne befinde sig. 

Knallerten er fra 1975 og af mærket Yamaha FS1 med stelnummeret 381-105561-wya-M. 

Efterlysningen på Facebook