Blomsterberg gav gode råd til nye desserter

Køkkenpersonalet på Restaurant Stauning Havn fik ny inspiration fra den kendte konditor Mette Blomsterberg.

Der er altid godt at få ny inspiration udefra.

Se et interview med Mette Blomsterberg her. 

Og det er præcis, hvad personalet på Restaurant Stauning Havn har fået de sidste par dage.

Restauranten, der som navnet antyder ligger ved havnen i Stauning mellem Skjern og Ringkøbing, har besøg af den kendte konditor Mette Blomsterberg, der har hjulpet personalet med ideer til nye desserter.

- I dagligdagen går vi måske tit og laver de samme ting. Men tingene kan laves på mange måder, og Mette har nogle virkelig gode input, som vi kan bygge videre på, siger køkkenchef Ole Ib Hansen.

Han regner med, at menukortet kommer til at indeholde flere nye desserter efter besøget, og Mette Blomsterberg er selv godt tilfreds med personalets lyst til at lære nyt.

- Vi er ikke ude for at opfinde et eller andet helt vanvittigt. Jeg kommer med noget, som kan fungere for teamet her, og som også kan optimere produktionen lidt. For det er også virkeligheden - vi skal lave noget, der ser rigtig dejligt ud og smager fantastisk, men det skal også kunne lade sig gøre, så det ikke ender med, at gæsterne skal betale 1600 kroner, siger hun.

Værsgo og spis. En ny dessert ala Mette Blomsterberg.
Værsgo og spis. En ny dessert ala Mette Blomsterberg.
Foto: Jesper Bach Thomsen, TV MIDTVEST
 

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Forbrug.