Omstridt minister aflyser Hanstholm-besøg

Landbrug- og miljøminister Eva Kjer Hansen aflyser sit besøg i Hanstholm i eftermiddag. Det sker oven på de sidste dages politiske stormvejr.

Borgmesteren i Thisted Kommune må selv stikke spaden i jorden, når byggeriet af et nyt stort landbaseret aquakulturanlæg til fiskeproduktion begynder i Hanstholm i eftermiddag.  Landbrug- og fødevareminister, Eva Kjer Hansen,  har nemlig meldt afbud. Det sker efter, der de sidste dage har været mere end rigeligt at se til i ministerens politiske liv på Christiansborg.

- Meldingen så sent som i går var, at hun kom, så hvad der er sket siden da, er svært at sige, sigerTommy Wølk, der er  kommunikations- og marketingschef i firmaet, Gråkjær A/S, der er totalentreprenør på projektet.

Ministeren skulle have hjulpet borgmester Lene Kjelgaard med første spadestik til projektet, som koster 85 millioner kroner, men det må borgmesteren altså nu klare alene.

Efter planen skulle ministeren have holdt tale om regeringens politik i forhold til aquakultur. Den snak må folkene i Hanstholm dog have til gode, efter De Konservative har erklæret mistillid til ministeren.