Skov atter i rødt og hvidt

Den erfarne håndboldspiller fra Viborg skal hjælpe landsholdet med at kvalificere sig til OL.

Jan Pytlick har i bestræbelserne på at kvalificere kvindelandsholdet til de olympiske lege i London senere på sommeren udtaget Rikke Skov til det OL-kval, der afvikles i Gigantium i Aalborg fra den 25. til den 27. maj. Også Katrine Fruelund er med på landsholdet igen oplyser DHF.

 - Rikke Skov og Katrine Fruelund tilfører truppen en masse vindermentalitet og rutine, som er umådelig vigtigt i disse knald eller fald kampe, som OL-kvalifikationen er. Med dem i en allerede stærk trup er vi fantastisk godt rustet til de tre kampe, siger Pytlick, der understreger, at de to spillere foreløbigt kun er udtaget til OL-kvalspillet.

Udover Skov og Fruelund er der også comeback til Berit Kristensen, Lotte Grigel, Camilla Dalby og Mie Augustesen, som ikke var med til VM i Brasilien.

Jan Pytlicks OL-kval trup:

Karin MortensenChristina PedersenSandra ToftAnn Grete NørgaardMaria FiskerMie AugustesenLouise Svalastog SpellerbergMette MelgaardSusan ThorsgaardMarianne BondeRikke SkovTrine TroelsenKatrine FruelundStine JørgensenBerit KristensenPernille LarsenChristina KrogshedeLotte GrigelLine JørgensenCamilla DalbyLouise BurgaardKristina Bille     

I OL-kvalspillet i Gigantium møder Danmark Tunesien fredag den 25. maj kl. 20.15, Den Dominikanske republik lørdag den 26. maj kl. 20.45, mens Rusland er modstanderen søndag den 27. maj kl. 20.15


Læs flere artikler fra Region Midtjylland eller i kategorien Sport.