Bent Hansen genopstiller

Efter en lang periode med tvivl om hans kandidatur er udmeldingen nu krystalklar: Bent Hansen genopstiller til det kommende regionsrådsvalg.

Bent Hansen vil også være regionsrådsformand i næste periode. Han genopstiller til regionsrådsvalget i efteråret 2013.

- Jeg har nu en dygtig speciallæges ord for, at jeg er kureret for den tarmkræft, som jeg fik konstateret i foråret. Med andre ord er jeg rask og har derfor besluttet at stille op som kandidat til posten som regionsrådsformand ved valget 19. november, siger Bent Hansen.

Har brugt lang tid på at overvejeDet var Bent Hansen selv der startede rygterne om, at han muligvis ikke ville genopstille. Det var, da han i oktober meldte ud, at han havde brug for ekstra betænkningstid til at overveje sin kandidatur. Dengang sagde han:

- Jeg har set for mange der er blevet for længe, og det gør også indtryk på mig.

 - Hvis man bliver ved for længe og kun kan fortælle historierne fra gamle dage, og ikke har visionerne og ideerne for fremtiden, så skal man holde op.

Blev ramt af kræftTidligere i 2012 blev Bent Hansen ramt af kræft i tarmen. En sygdom, som han blev opereret for og efterfølgende erklæret helbredt. Men han har villet vente på resultatet af den opfølgende kontrol, før han meldte noget ud.

Massiv stemmesluger

Bent Hansen vurderes til at være mere kendt ene mand end resten af regionsrådet tilsammen. Ved det seneste valg fik han ca. 73.000 personlige stemmer, og var dermed en vigtig brik i sejren for Socialdemokraterne. Nummer to på Socialdemokraternes liste var den tidligere Aarhus-borgmester Flemming Knudsen, men han fik kun 13.400 stemmer.


Læs flere artikler fra Region Midtjylland eller i kategorien Politik.