Så er det bekræftet: Kasper Larsen til BSV

Målmanden fra Mors-Thy vender tilbage til Bjerringbro-Silkeborg.

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg har nu sat navn på den ene af klubbens to nye målmænd til den kommende sæson.

Og helt så ventet bliver det den 28-årige Kasper Larsen, der torsdag meddelte, at han benytter en klausul til at slippe ud af sin kontrakt med Mors-Thy Håndbold før tid.

Kasper Larsen har tidligere spillet en enkelt sæson i BSV, hvor han i 2016 var med til at vinde DM-guld. Han har understrevet en treårig kontrakt.

– Bjerringbro-Silkeborg er den klub, som jeg allerhelst vil til. Jeg er taknemmelig for alt, hvad Mors-Thy har gjort for mig, men at komme tilbage til Bjerringbro-Silkeborg er et kæmpe ønske for mig. Både hvad angår det sportslige setup, menneskerne omkring klubben og hele truppen føler man sig bare hjemme i Bjerringbro-Silkeborg, siger han til klubbens hjemmeside.

Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen glæder sig over at få den rutinerede målmand tilbage.

- Efter en svær tid med en hjernerystelse fik vi Kasper Larsens karriere lidt på ret køl, da han sidst var hos os i et guld-år. Vi havde et godt samarbejde med Kasper, og det har hele tiden været min tanke, at Kasper Larsen kunne komme tilbage til os en dag. Vi har fuldt Kasper tæt siden, og da vi fik muligheden, var det oplagt at tage en god mand tilbage, siger han.

Hvem der bliver Kasper Larsens makker i det midtjyske, er endnu ikke offentliggjort. 

Den store målmandsrokade er nødvendig, fordi både Søren Rasmussen og Sebastian Frandsen forlader BSV efter denne sæson.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Sport.