protestgruppe mod Landdistriksministeren

Demokratisk Balance på Mors laver protestgruppe mod By- Bolig - & Landdistriktsministeren.

Demokratisk Balance, der har fire byrådmedlemmer på mors, er i gang med at danne en protestgruppe mod By- Bolig - & Landdistriktsminister Carsten Hansen. De mener ikke, at han gør sit job godt nok, og derfor forsøger de nu at samle kommunalpolitikere på tværs af partiskel i en protestgruppe.

- Det vi går i gang med nu er, at vi kontakter de politikere og de borgmestre i de kommuner i landet, som har de samme udfordringer, som vi har i Morsø kommune. På den måde vil vi sætte lys på, hvilke uretfærdigheder og uligheder det er, der overgår os lige i øjeblikket og lave en samlet aktion mod Christiansborg hurtigt, siger Ellen Philipsen Dahl, Demokratisk Balance til Limfjordupdate.dk.

Ifølge Ellen Philipsen Dahl har problemet stået på længe, men én bestemt episode var skyld i, at den nye protestgruppe blev dannet

- Det toppede da han gik på tv og i medierne og sagde, at han ville nedsætte et udvalg som ville analysere hvilke udfordringer kommunerne i yderområderne står med. Men de udfordringer kender vi godt. Dem har vi levet med i rigtig mange år, og vi ved godt, hvad der skal gøres ved de udfordringer, for at ændre på situationen herude, Ellen Philipsen Dahl, Demokratisk Balance.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Politik.