Politiet efterlyser vidner til faldulykker

Politiet leder efter vidner, som tidligere er faldt ned ad trappen på Savannen i Nykøbing.

Efter den tragiske faldulykke på værtshuset Savannen i Nykøbing, hvor en 19-årig mand mistede livet, leder politiet nu efter vidner, som har været ude for lignende ulykker på stedet.  Det tyder nemlig på, at det ikke er første gang, en person styrter ned fra den pågældende trappe. Siden ulykken med den 19-årige, har der været heftig debat på Savannens Facebookside, og politiet har fået henvendelser om, at op mod fem andre personer tidligere er faldt ned ad trappen på værtshuset. 

- Vi efterlyser lige nu de fem personer, som efter sigende tidligere har været involveret eller kender noget til faldulykkerne på værtshuset. Vi vil helt til bunds i, om værtshuset har handlet i overensstemmelse med loven, og om de har handlet ordentligt overfor deres kunder. Hvis der tidligere har været fem lignende faldulykker, så tyder noget på, at ejeren har været bekendt med problemet, men alligevel ikke har gjort noget for at forhindre flere ulykker på stedet, siger Christian Toftemark fra lokalpolitiet i Thisted.

To af de fem omtalte personer har allerede henvendt sig, men politiet vil gerne tale med de resterende tre, så sagen kan blive undersøgt helt til bunds. Men Christian Toftemark slår fast, at ulykken med den 19-årige mand altså fortsat er en tragisk ulykke.

- Det handler selvfølgelig om at få placeret et ansvar, men mest af alt handler det om at hjælpe de pårørende, siger Christian Toftemark fra lokalpolitiet i Thisted.

Kender du til tidligere faldulykker på Savannen, så bedes du kontakte politiet i Thisted.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.