MTH forlænger med stortalent

Mors-Thy Håndbold har forlænget kontrakten med lokale Tobias Ellebæk. Klubben råder nu over ungdomslandsholdsspilleren frem til sommeren 2015.

Mens Mors-Thy Håndbold kæmper en brav kamp for at kvalificere sig til medaljespillet i håndboldligaen, er der nu kommet lidt mere ro på de indre linjer. Klubben har forlænget kontrakten med det lokale talent Tobias Ellebæk.

- Vi er rigtig glade for og stolte over Tobias allerede nu, 1 år før hans nuværende kontrakt udløber, har valgt at forlænge med klubben. Han er netop eksemplet på en profil som vi rigtig gerne vil have i spillertruppen. Oven i købet er han så også en lokal Nykøbing dreng, og det gør det jo bestemt ikke dårligere, siger fungerende direktør Carsten Hedemann.

20-årige Tobias Ellebæk spillede senest en rigtigt god kamp mod Bjerringbro-Silkeborg i slutspillet, og han glæder sig selv over kontraktforlængelsen.

- Mors-Thy har rykket sig gevaldigt rent professionelt gennem denne sæson, og der er nok ingen der er i tvivl om at det lige nu er ret fedt at være en del af den nuværende succes, og det hype der er i og omkring klubben i disse dage. Det har givet en helt speciel tro på fremtiden også, som jeg glæder mig meget til, siger Tobias Ellebæk