Gammel kending anholdt igen igen...

Morsingbo, der har stribevis af domme for røveri på straffeattesten, forsøgte søndag aften at true sig til penge på en tankstation, oplyser politiet.

En 53-årig mand, der må beskrives som en særdeles god bekendt af ordensmagten, blev søndag aften anholdt for et røveriforsøg i Nykøbing.

Politiet oplyser, at den 53-årige morsingbo klokken 20.07 kom ind på F24-tanken på Fruevej, hvor han forsøgte at true ekspedienten til at udlevere penge.

- Giv mig de penge i kassen, eller jeg smadrer det hele, sagde han ifølge sigtelsen.

Den 53-årige forsvandt dog fra tankstationen uden at få noget med sig, og kort tid efter blev han anholdt, da han forsøgte at stjæle en kasse øl i en nærliggende lejlighed.

Lokalpolitiet i Thisted oplyser, at den 53-årige gentagne gange er blevet dømt for røveri - ofte i sager med meget begrænset udbytte. I 2011 skrev Nordjyske.dk, at den dengang 49-årige mand blev idømt et års fængsel, og at det var hans 18. dom for røveri.

Opdateret klokken 14.30:Den 53-årige blev mandag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor dommeren besluttede at varetægtsfængsle ham til den 14. september.

Han forklarede i retten, at hans besked til ekspedienten var ment som sjov - alligevel kærede han ikke fængslingen til landsretten.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.