43-årig kvinde dræbt i trafikulykke

Kvinden overlevede ikke ulykken, og to personer er indlagt på sygehuset.

Opdatering klokken 15.37

Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted korrigerer den tidligere forklaring: I stedet for en overhaling var der tale om en opbremsning. "Bilen lå bag ved en lastbil, som bremsede op, og da bilens fører selv bremsede, mistede han herredømmet over bilen på grund af det glatte føre", siger Jørgen Jensen.

  Opdatering klokken 14.23

  Vejen, der har været spærret siden klokken 08.00, er åben for trafik igen.

   En 43-årig kvinde fra Thisted har mistet livet i en trafikulykke på Vildsundvej ved Sundby på Mors.

   Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

   - Da vores patrulje kom frem til ulykkesstedet, kunne vi konstatere, at der var spejlglat på vejen. Der er ingen tvivl om, at det har været medvirkende årsag til uheldet heroppe, siger politiets indsatsleder på stedet, Claus Ejlersen.

   - Vidner har forklaret, at en bil ville overhale i den nordlige retning, men på grund af det glatte føre, skred bilen over i den modsatte side, hvor den ramte den kvindelige bilist, som kom kørende i sydgående retning. Derudover kom der en personbil mere fra syd, som ramte de to biler, som allerede var stødt sammen. Så i alt har tre biler været impliceret i ulykken, lyder det.

   De to andre personer ligger på hospitalet, men ifølge politiet er de udenfor livsfare. 

   Opdatering klokken 15.37: Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted har kontaktet TV MIDTVEST for at korrigere den tidligere forklaring. I stedet for en overhaling var der tale om en opbremsning.

   - Bilen lå bag ved en lastbil, som bremsede op, og da bilens fører selv bremsede, mistede han herredømmet over bilen på grund af det glatte føre, siger Jørgen Jensen.

    
    
   Foto: Line Flatau, TV MIDTVEST

   Vejen fortsat spærret

   Vejen har været spærret omkring ulykkesstedet siden klokken 08.00 mandag morgen, og derfor bliver trafikken dirigeret over Sundby, indtil politiets bilinspektør har foretaget sine undersøgelser.

   De seneste meldinger fra Vejdirektoratet går på, at vejen tidligst åbner igen klokken 14.30.

   Opdatering klokken 14.23: Vejen er åbnet for trafik.

    
    
   Foto: Line Flatau, TV MIDTVEST

   Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.