Serie af indbrud i nat

Politiet mangler tip, efter de samme gerningsmænd sandsynligvis slog til flere steder i regionen på kort tid.

Politiet var i nat på jagt mellem flere byer, da ukendte gerningsmænd begik indbrud fem forskellige steder inden for en time. Indbruddene skete mellem klokken tyve minutter i to og halv tre.

- Vi jagtede alt, der bevægede sig på det tidspunkt, men uden resultat, fortæller vagtleder Keld Nedergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Sammenhæng undersøges

For selvom tyvene ikke fik det store udbytte med sig, så var mængden af indbrud inden for det korte tidsrum usædvanlig, mener vagtlederen. Første sted, der blev ramt, var Centerkiosken i Struer, her har politiet endnu ikke kendskab til, hvad der kan være stjålet. Godt ti minutter senere blev der knust en rude hos Banks MC på Skivevej i Holstebro. Klokken 1.58 blev der stjålet 150 pakker cigaretter fra City Kiosken i Lemvig. Tyve minutter senere blev der stjålet skrabelodder fra Ramme Minimarked, og det var også gevinsten, da der knap et kvarter senere blev begået indbrud i Tangsø Købmandsgård i Bækmarksbro.

- Nogle af indbruddene er nok begået af de samme, mener vagtleder Keld Nedergaard, men Banks MC kan vi ikke koble på. Ramme og Bækmarksbro er i hvert fald de samme gerningsmænd, vurderer han. 

Derfor hører politiet meget gerne fra eventuelle vidner. De kan ringe på telefon 114.

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.