Politiet advarer om glatte veje: Varevogn kørt i grøften på motorvej

Flere steder er der faldet sne, og torsdag morgen er der mange steder spejlglatte veje.

Skal du ud i morgentrafikken, så er det en god ide at være ekstra forsigtig her til morgen. Mange steder i landsdelen er der meldinger om meget glatte veje, og det er også gået galt på Midtjyske Motorvej ved Høgild mellem Herning og Arnborg.

- En varebil endte i grøften på motorvejen, formentligt fordi det var glat. Det var et solouheld, og føreren af bilen var fastklemt, men er ellers ikke kommet alvorligt til skade, siger Simon Skelkjær, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Han fortæller, at de også her til morgen har fået flere meldinger om glatte veje.

Hos Vejdirektoratet lyder, det, at man er tæt på at have saltet de største veje færdigt, og det særligt er i Midt- og Nordjylland samt Fyn, hvor risikoen for glatføre er størst.

- På vores veje begynder det at se godt ud. Vi er i gang med de sidste afsaltninger på de store veje. Vi anbefaler, at man skal kører efter forholdene, når det er vinter og frost som altid, siger Brit Osted Nielsen, vagthavende hos Vejdirektoratet til TV 2.

Vintervejret fortsætter

Også hos Vejdirektoratet advarer de her til morgen og glatte veje i flere dele af Midt- og Vestjylland. I Herning, Viborg og Morsø Kommuner melder de om pletvis isglatte veje, mens der i Silkeborg Kommune er meldinger om snedækkede veje.

Metrologerne hos TV 2 Vejret forventer, at det kolde vejr med temperaturer nær frysepunktet om dagen vil fortsætte frem til næste uge. Også nætterne bliver kolde med ned til minus 10 grader.