Ny borgerlig spidskandidat: Slut med at være skrivebordskriger

Nick Mogensen har mod på udfordringen som folketingskandidat for Nye Borgerlige. Nu skal han tage ansvar i stedet for at være skrivebordskriger, siger han.

Nye Borgerlige har fået en ny spidskandidat i Vestjyllands Storkreds. Han er 29 år og medforpagter af Vedersø Klit Badehotel. Og det bliver da også en omvæltning at være folketingskandidat.

- Det betragter jeg også på mange måder som en positiv udfordring. Man skal gå fra at være en skrivebordskriger til at skulle tage noget ansvar. På den måde sætter jeg sig selv lidt mere på spil, end jeg tidligere har gjort, fortæller han til TV MIDTVEST med henvisning til, at han indtil nu har gjort opmærksom på sig selv og sine synspunkter gennem læserbreve.

Selvom han egentlig også er kok på badehotellet, har han mod på nye politiske udfordringer.

- Vi har ansat en hel del – vi har fået en køkkenchef og kok – på den måde laver jeg ikke alting selv længere. Vi kan ikke blive ved med det tryk, der er. Gradvist får vi mere personale, uddyber han.

En del af den frigjorte tid skal altså nu i stedet bruges på at finde fodfæste som politiker.

Tror på egne chancer

Han er nok for de fleste et ubeskrevet blad. Alligevel tror han på sine muligheder.

- Er jeg i stand til at få sat nogle klare ord på det politiske, tror jeg egentlig, at mine chancer er meget gode. Det kræver selvfølgelig, at jeg kan tiltrække nogle vælgere. Jeg er ikke så kendt i området.

På forhånd er han optaget af udlændingeområdet, at staten ikke fylder for meget og så vil han gerne, at flere bliver selvstændige.

- Jeg kan identificere mig med store dele af det, som partiets ledelse har ment siden partiets stiftelse, afslutter han.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.