Kian Hansen på midtbanen mod Napoli

FC Midtjylland stiller med Kian Hansen på midtbanen i kampen mod Napoli. Pione Sisto er ikke med fra start.

Der var en stor overraskelse i den startopstilling, som FC Midtjyllands træner, Jess Thorup, offentliggjorde til torsdagens kamp mod Napoli på Stadio Sao Paolo i Europa League.

Træner Jess Thorup har valgt at starte med Patrick Banggaard i midterforsvaret i stedet for Kian Hansen, der normalt danner par i midterforsvaret med Erik Sviatchenko.

Der er dog blevet plads til Kian Hansen, der i stedet spiller på den defensive midtbane. En rolle han ofte spillede i sin franske klub Nantes.

Længere fremme på banen er der ikke blevet plads til Pione Sisto. Han blev testet ved onsdagens træning, og han er ikke klar til at tage del i startformationen. Men han kan sagtens komme i spil som joker.

Således udtalte han onsdag, at han formentlig kunne spille 30 eller 45 minutter.

FCM stiller således op: Mikkel Andersen - André Rømer, Patrick Banggaard, Erik Sviatchenko, Filip Novak - Daniel Royer, Kian Hansen, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Kristoffer Olsson - Paul Onuachu.    Hos Napoli er den argentinske stjerneangriber Gonzalo Higuain på bænken. Til gengæld er der blevet plads til Marek Hamsik.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.