Håkan Nyblom stopper karrieren

EM- og VM-medaljevinderen i brydning stopper karrieren. Men inden da vil herningbryderen vinde en medalje til OL i London til august

Herningbryderen Håkan Nyblom, der har vundet medaljer ved både EM og VM stopper karrieren. Men inden karrieren slutter, så skal han til OL i London i juli og august, hvor målet er klart.

 - Jeg skal have en medalje, siger Håkan Nyblom til AOH.dk.

God beslutning

Håkan Nyblom er efterhånden blevet 30 år. Derfor er han også glad for den beslutning, han nu har taget om at stoppe karrieren.

 - Det føles dejligt at have et OL foran mig. Jeg glæder mig meget til stævnet, men jeg glæder mig faktisk også til bagefter, når det hele er forbi, siger medaljekandidaten til AOH.dk.

Skal tabe 7 kilo

Selvom Herningbryderen til daglig har en kampvægt på 62 kilo, så skal vægten endnu længere ned inden legene i London begynder om en måned. Her stiller han nemlig op i 55 kiloklassen, mens han ved forberedelsesstævnerne bryder i 60 kiloklassen.

 - Min form er ikke toppet endnu, og vi har stadig en måned. Jeg har en god fornemmelse, lyder det fra Håkan Nyblom.

Hvis han henter en medalje med hjem til Herning, så vil det være en klar forbedring af hans bedste OL-resultat. Da han sidst deltog ved OL i Athen i 2004 blev han nemlig nummer otte.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.