Flere trafikulykker i landsdelen

Midt- og Vestjylland har i dag torsdag været præget af flere store trafikulykker.

Politi og redningsfolk har i dag haft travlt med flere trafikulykker. Omkring klokken 12.30 kørte to biler sammen i Viborg. Ifølge Viborg Stifts Folkeblad måtte taget på en af bilerne skæres af for at få en familie fra Ålborg reddet ud. Brandvæsenets indsatsleder fortæller, at der tilsyneladende ikke var sket større skader på de involverede personer - der er dog en person, der er kørt til observation på sygehuset. Ulykken skete formentligt, fordi en af bilisterne overså den ubetingede vigepligt.

Ulykke i Holstebro centrum

Falck måtte også skære en kvinde fri ved et harmonikasammenstød i Holstebro. Klokken 14 stødte tre biler sammen på Nørrebrogade. Ingen kom ifølge politiet alvorligt til skade, men i en af bilerne var en kvinde med nakkesmerter, og lægen vurderede, at hun måtte skæres fri. Desuden blev en gravid kvinde rutinemæssigt kørt til tjek på sygehuset.

Motorcykel påkørt i Klegod

Omkring klokken 15.30 blev en motorcyklist påkørt af en bil bagfra. Motorcyklen kørte omkring 80 km/t, og den kvindelige fører blev smidt af motorcyklen og kurede 50 meter hen ad vejen. Hun har fået flere benbrud og er kørt til sygehuset. Rutinemæssigt har politiet taget en blodprøve af bilisten for at undersøge, om han var påvirket af alkohol.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.