FC Midtjylland i Instagramuvejr

Et opslag af en video hvor tre unge FC Midtjylland-fans mobber en FCK-fan, har sendt FCM i modvind på de sociale medier. FCM beklager nu opslaget.

En opsat joke delt af instagrambrugeren 'thildetobias,' hvor tre unge FC Midtjylland-fans mobber og simulerer at sparke en ung FCK-fan, har sendt FC Midtjylland ind i en shitstorm efter klubben valgte at dele videoen på Instagram.

Opslaget blev efterfølgende slettet efter mange negative kommetarer, og FC Midtjylland undskyldte på Twitter:

Selvom opslaget blev slettet, har FC Midtjylland måtte erkende, at internettet ikke glemmer så let. Emil Pedersen tog et screenshot af opslaget, inden det blev slettet.   

Videoen var lavet som en del af FC Midtjyllands sommerkampagne #FCMverden, hvor klubben opfordrede fans til at dele, hvor de var på ferie henne i en FCM-trøje. Videoen er lavet med et glimt i øjet, forsikrer FCMs kommercielle direktør, Jacob Jørgensen.

- Der har været tale om fire danske unger, der har mødt i hinanden i Italien, og de har leget sammen hele ugen. En FCK-fan og tre FCM-fans. De har drillet hinanden kærligt i løbet af ugen, og er blevet enige om at lave videoen i sjov, siger han til FCM.dk

Han erkender dog, at videoen kan misforstås, og derfor burde den ikke  have været delt af klubben. 

- Vi må erkende, at vi skulle have været skarpere. Det er selvfølgelig beklageligt, og det er altid afsender af kommunikation, der har ansvaret for at det forstås ordentligt, og det er os, siger Jacob Jørgensen.

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.